Pomocné manuální práce uvnitř budovy za 130Kč čistého na ruku

Human-Res je obchodní značka mezinárodní agentury Optima se sídlem v Holandsku. Od svého založení se Human-Res vypracovala do pozice jednoho z hlavních hráčů na pracovním trhu v mezinárodním kontextu. Mezi její hlavní služby patří výběr, nábor a pronájem zaměstnanců napříč odvětvími. Společnost je nástupcem společností START působících na českém pracovním trhu od roku 1993. Máme za sebou tisíce úspěšně zaměstnaných uchazečů o práci v Čechách i v zahraničí. Přidejte se i Vy do této velké skupiny a najděte si společně s námi nové a lepší zaměstnání!
Naše inzeráty jsou v některých případech psány v ženském nebo mužském rodě. Tento postup byl zvolen výhradně proto, aby bylo dosaženo co nejvyšší plynulosti textu. V žádném případě se nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup naší společnosti k uchazečům a uchazečkám o volná pracovní místa.


Šikovného brigádníka/brigádnici přijmeme na manuální práci při úklidu a opravách ve Zlíně.

Jedná se o pomocné práce na ranní směnu od 7 do 15 hodin od pondělí do pátku od pondělí 30.9. do pátku 11.10. Jedná se o jednoduchou práci při renovaci interiéru budovy - např. natírání různých věcí barvou, čištění, úklid apod.

Směny jsou každý den, ale není nutné (i když by to byla samozřejmě výhoda) chodit celou dobu (2 týdny od pondělí do pátku), takže je možné se domluvit na konkrétních směnách. Požadujeme udělat alespoň 3 směny týdně.

Mzda je 130 kč/hod. čistého, možno vyplatit i hotově na ruku.

Místo práce je v centru Zlína.

Firma: Human-Res, obch. značka společnosti ORE

Kontakt: Dr. Leoš Fikeis

Telefon: 731 526 255

Kód: 170

Místo práce: Zlín

Typ úvazku: brigáda

Poznámka: vhodné pro absolventy



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.