Datový Specialista, nastartujte svou kariéru! Junioři vítáni (40 - 80.000 Kč)

Hledáme Datového specialistu/Business Intelligence vývojáře do společnosti, která působí jako globální lídr inovací v elektrotechnickém, energetickém a digitalizačním průmyslu.

  • Rozvoj inteligentních Business Intelligence řešení, včetně návrhu, analýzy a reportingu dat. * Práce s ETL procesy pro extrakci, transformaci a načítání dat z různých zdrojů. * Tvorba datových modelů a interaktivních reportů, zajištění správnosti a úplnosti dat. * Komunikace se zákazníky pro identifikaci jejich potřeb a implementace požadovaných změn.

POŽADUJEME:

  • Umíte pracovat s T-SQL a MS SQL. * Hledáme kandidáta s pokročilou znalostí angličtiny. * Máte schopnosti analyzovat problémy a navrhovat řešení, komunikačními dovednostmi a zodpovědností * Důležitá je ochota učit se novým věcem. Čím nás oslníte, ale je to výhodou? * Vyznáte se v cloudovém prostředí MS Azure. * Ovládání datových zdrojů SAP, SalesForce či Snowflake. * Zkušenost s Power BI nebo Power Automate.

NABÍZÍME:

  • Možnost práce na remote. * Finanční bonusy a pravidelné revize mezd. * Flexibilní pracovní doba s možností práce na remote. * Vzdělávací kurzy i v zahraničí. * Benefitní systém kafeterie. * A plno dalších..

Zaujala Vás pracovní příležitost? Zašlete Váš životopis! Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 00420722902374

Kód: 175323

Místo práce: Ostrava-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.