Dluhový poradce oddělení Kontaktní místo pro bydlení a sociální pomoc

Magistrát města Jablonec nad Nisou
www.mestojablonec.cz


Tajemník Magistrátu města Jablonec nad Nisou vyhlašuje výběrové řízení na pozici PRACOVNÍK ODBORU KANCELÁŘ TAJEMNÍKA (dluhový poradce oddělení Kontaktní místo pro bydlení a sociální pomoc)

10. platová třída

Kvalifikační předpoklady: praxe na obdobné pozici/pozici dluhového poradce min. 6 měsíců, nebo akreditovaný kurz dluhového poradenství v min. rozsahu 24 hodin; orientační znalost legislativy v oblasti sociální práce; zkušenosti s vytvářením a koordinací sítí podpory, plánováním a vedením případových konferencí výhodou; organizační, komunikační schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů, empatie; pracovní flexibilita, schopnost samostatné tvůrčí práce, koncepční myšlení, odolnost vůči stresu; schopnost pružně rozhodovat a přijímat za svá rozhodnutí odpovědnost; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet); řidičský průkaz skupiny B výhodou.

Popis vykonávané práce: Budete realizovat přímou práci s klientem, mapovat klienty a jejich potřeby, zpracovávat a podává insolvenční návrhy a návrhy na oddlužení, s klienty sestavovat rodinné rozpočty, komunikovat s exekutory, pomáhat řešit exekuce, zjišťovat strukturu dluhů klienta, pomáhat řešit konflikty. Budete spolupracovat s neziskovými organizacemi ve městě v oblasti dluhů, zajišťovat dluhové poradenství v rámci přímé práce s klientem s cílem stabilizace v oblasti dluhů, bude směrovat klienty s jinými problémy na relevantní služby.

Budete vyhodnocovat efektivitu a navrhovat optimalizaci řešení s ohledem na potřeby konkrétního klienta.

Nabízíme: perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, šest dní sociálně zdravotního volna), pružnou pracovní dobu, 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu.

Pracovní poměr: na dobu určitou do 31.12.2027 s možností prodloužení a s nástupem ihned, popř. dle vzájemné dohody.

Přihlášky do 7. října 2024 do 11 hod.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů najdete na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

logo

Firma: Statutární město Jablonec nad Nisou

Kontakt: Zdeňka KRAUSOVÁ
Mírové náměstí 3100/19
466 01 Jablonec nad Nisou

Telefon: 483357172

Místo práce: Jablonec nad Nisou

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.