ELEKTROMECHANIK na jednu směnu (33 - 43.000 Kč)

Máte vyučení v oboru Elekro či praxi na obdobné pozici? Chcete pracovat ve vážené strojírenské společnosti? Bydlíte poblíž města Hranice? Pokud jste alespoň jednou odpověděli ANO, tak se nám neváhejte ozvat!

  • sestavování, montáž a zapojování slaboproudých elektrických zařízení a jejich součástí * měření elektrických veličin a parametrů * práce na jednom místě, na jednu směnu (v případě nutnosti maximálně na dvě směny)

POŽADUJEME:

  • dokončené střední odborné vzdělání či vyučení v elektro oboru – práce je vhodná i pro absolventy * praxe na obdobné pozici výhodou, nikoli podmínkou, firma Vás zaškolí * nárok na vyhlášku 50 nebo nově NV 194/202

NABÍZÍME:

  • práce ve stabilní společnosti * spolupráce na HPP na dobu neurčitou (hned od nástupu) * nemalý náborový příspěvek * každý měsíc profesní bonus ve výši 4 000 Kč * nadstandardně placené přesčasy * 25 dní dovolené * příspěvek na dojíždění – až 4 200 Kč * příspěvek na stravování * zvýhodněné telefonní tarify * možnost profesního růstu * nástup je možný IHNED

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu pdf či v programu WORD. Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Lenka Urbanová

Telefon: 00420725439318

Kód: 206162

Místo práce: Přerov

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.