Hledáme C++ developera pro vývoj modelů jak z Call of Duty (70 - 100.000 Kč)

Do našeho týmu hledáme C++ vývojáře, který má alespoň 3 roky praxe a hravě si poradí s programováním a vývojem architektury. Nabízíme 30 dnů dovolené, možnost podívat se do zahraničí, kde můžete využít naše firemní byty pro Váš pobyt na dovolené, flexibilní pracovní dobu, práci na ojedinělém projektu a mnoho dalšího. O firmě: Specializujeme se na vytváření sofistikovaných systémů. Vyvíjíme řešení, která pomáhají profesionálům získat praktické dovednosti a připravit se na různé situace v bezpečném a kontrolovaném prostředí. Naším cílem je poskytnout moderní nástroje, které zvyšují pohotovost a schopnost obstát uživateli v nelehkých situacích.

  • programování v jazyce C++ (knihovny, entity, moduly,...) * vývoj architektury softwaru pro naše systémy * komunikace s testery, HW vývojáři, … * sledování nových terndů a vzdělávání se v oblasti softwarového vývoje

POŽADUJEME:

  • SŠ/VŠ v oboru IT, matematiky nebo grafiky * minimálně 3 roky zkušeností s programováním v C++ * znalost vícevláknového programování, strukturování dat, algoritmy * anglický jazyk alespoň B2 (verbální komunikace + psaní e-mailů) * * Výhodou: * zkušenosti s grafikou (zobrazování dat, renderování, znalost některého API jako je directx, opengl nebo vulkan, ...)

NABÍZÍME:

  • 13. plat * 30 dnů dovolené * stravenky * občerstvení na pracovišti * velmi flexibilní pracovní doba * možnost práce 1x týdně z domu * možnost příležitostné služební cesty * možnost využít firemní byty v zahraničí pro ubytování v rámci Vaší dovolené * výkonné pracovní stanice * mobil, notebook i pro soukromé účely * mobilní tarify pro soukromé využití pro Vás i Vaši rodinu * a další

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Sylva Kočková

Telefon: 00420602741672

Kód: 206720

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.