Hledáme elektrikáře nebo učitele (3 měs. volna + super plat) (40 - 65.000 Kč)

Máte praxi v oboru elektro a lákalo by vás podělit se o své znalosti? Hledáme vedoucího odborného výcviku pro budoucí elektrikáře. Ale není se čeho bát. Stačí se toho nebát a alespoň pár roků praxe v oboru. Na oplátku na vás čeká zajímavý plat, stabilní pracovní doba (bez ježdění na montáže ?) a víc než 3 měsíce volna (prázdnin)…

Vaším úkolem bude vést odborný výcvik v oblasti elektro na našem učilišti.

POŽADUJEME:

  • Máte za sebou alespoň 2 nebo 3 roky praxe v elektru. * Jste trpělivý a rádi byste se o své dovednosti podělil s mladší generací. * Do budoucna byste se nebránil dodělání si tzv. „pedagogického minima“.

NABÍZÍME:

  • Spoustu dovolené a především tehdy, kdy mají prázdniny i vaše děti. * Motivující finanční ohodnocení – kromě základního platu (značně vyššího než mají učitelé) máme i příplatky a další bonusy * Je u nás i super kolektiv a můžete se spolehnout na podporu ze strany vedení. * Samozřejmostí je možnost dalšího profesního růstu. * A konečně vás čeká i dotované stravování, možnost využívat firemní školku či příměstské tábory.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 00420720051997

Kód: 197374

Místo práce: Uherské Hradiště

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.