Hledáme špičkového AI inženýra (55 - 100.000 Kč)

Budeš se podílet na vývoji a implementaci špičkových algoritmů strojového učení, budovat modely umělé inteligence, které posunou naše produkty a služby na novou úroveň, a integrovat AI do všech oblastí našeho fungování. A pokud máš ambice stát se teamleaderem celého týmu, tak tě bereme všemi deseti!! ?

  • Vývoj AI modelů: Budeš navrhovat, trénovat a implementovat pokročilé AI modely pro různé oblasti našeho podnikání. * Integrace AI do aplikací: Budeš zodpovědný/á za bezproblémovou integraci AI modelů do našich webových a desktopových aplikací. * Práce na inovativních projektech: Budeš mít možnost podílet se na vývoji nových a vzrušujících produktů, které využívají nejnovější technologie v oblasti umělé inteligence. * Spolupráce s týmem: Budeš úzce spolupracovat s našimi vývojáři, datovými vědci a dalšími odborníky.

POŽADUJEME:

  • Vysokoškolské vzdělání v oblasti informatiky, matematiky nebo podobném oboru. * Výborná znalost alespoň jednoho z následujících programovacích jazyků: C#, Python, Java. * Zkušenosti s frameworky: .NET, Angular, React, Vue.js, Blazor, MVC, WPF. * Praktické zkušenosti s návrhem a implementací AI modelů (např. neuronové sítě, strojové učení). * Znalost nástrojů pro práci s daty (např. Pandas, NumPy, TensorFlow, PyTorch). * Znalost cloudových platforem (např. Azure, AWS, GCP) výhodou. * Anglický jazyk na komunikativní úrovni. * Analytické myšlení a schopnost řešit komplexní problémy. * Týmového ducha a schopnost se rychle učit novým věcem.

NABÍZÍME:

  • Zajímavou práci na špičkových projektech. * Možnost osobního a profesního růstu. * Práci v dynamickém a přátelském kolektivu. * Atraktivní finanční ohodnocení. * Flexibilní pracovní dobu. * Možnost práce z domova. * Další benefity (např. stravenky, příspěvek na sport, jazykové kurzy).

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Klára Gazdíková

Telefon: 00420602132306

Kód: 203737

Místo práce: Plzeň-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.