Hledáme zapáleného JavaScript programátora! (51 - 65.000 Kč)

Máte zkušeností s Front-end vývojem? Věříte, že to zvládnete levou zadní? Kamarádíte aspoň trochu s JavaScriptem a sem tam i Node.js? Tak se nám ozvěte a třeba si padneme do noty!

  • Vývoj Front-endu pro moderní systémy a aplikace. * Vývoj nových inovativních řešení a rozšiřování, či vylepšování těch stávajících. * Chceme mít kvalitní aplikace, takže Vás nemine ani tvorba automatických testů k řešením a code reviews. * Schopnost komunikovat s vývojáři, technickou podporou a testery během procesu vývoje. * Zkušenosti se zaváděním a s podporou testování softwaru. * Možnost spolupráce na vývoji backandu.

POŽADUJEME:

  • Ideálně 2 roky praxe s programováním frontendu. * Pokročilou zkušenost s JavaScriptem a TypeScriptem. * Framework React, případně i Angular. * Základní znalost databáze SQL. * Klíčové programovací jazyky jsou C# a JavaScript. * HTML, CSS. * Vyznat se v Node.js.

NABÍZÍME:

  • Velmi dobré finanční ohodnocení. * Příležitost k seberealizaci a získání nových zkušeností. * Work-life balance. * Výborný tým a otevřená komunikace. * 20 dní dovolené + Sick Days, Multisport karta apod. * Po zapracování HO (2-3 dny). * Atraktivní práci na vývoji hodnotných aplikací. * Celofiremní vzdělávání (včetně jazykových kurzů). * Dlouhodobou perspektivu a zázemí prosperující firmy.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contac se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 00420722902374

Kód: 73690

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.