IT Analytik pro naši banku! (70 - 120.000 Kč)

Naše firma vyvíjí již několik let a naše produkty používají uživatelé ve 187 zemích světa. Máme více než 1200 zákazníků napříč odvětvími jako bankovnictví / pojišťovnictví, maloobchod, průmysl, služby, nebo státní instituce. Hledáme lidi, kteří se nechtějí hrabat v deset let starých kódech a přepisovat špagety do objektů. Stavíme tým pro fungl nový projekt, který není zatížený žádnou minulostí, rozjíždí se na zelené louce a má ambici být technologickou špičkou na trhu. Pokud tě někdy lákalo zkusit pracovat na softwaru pro finanční sektor, který má smysl, tady je tvoje příležitost! Tvoje řešení poběží i na pobočkách banky. Na rovinu je třeba říct, že nejsme kravaťáci a věci chceme dělat jinak! Nemáme v plánu skončit jako dnešní staré zkostnatělé instituce se systémem v MS-DOS. Tvým hlavním úkolem, pokud ho přijmeš, bude vymyslet řešení, které odolá zubu času, a umožní vznikající bance a jejím pobočkám expandovat po celé Evropě.

  • Distribuovanými systémy a mikroservisní architekturou * Message brooker (RabitMQ, AMQP protokol) * Výhodou budou také jakékoli další technické znalosti * Specifikace rozsahu a výstupů projektu * Spolupráce s produktovým managementem/Riskem, vývojem, designem, QA a dalšími zúčastněnými stranami s cílem zajistit, aby výstupy přesně odpovídaly specifikacím produktu * Definice UX pro navržení nejlepšího uživatelského rozhraní & dodání těchto specifikací vývojářům * Posouzení a analýza komplexních problémů včetně alternativ řešení * Identifikace integračních bodů s dalšími systémy, specifikace změn * Prioritizace změnových požadavků * Podpora týmu QA při testování

POŽADUJEME:

Důležitá je schopnost provést IT analýzu a připravit zadání pro: * vývoj - Credit Risk engine, Collateral modulu, APS modulu (správa klientských požadavků)

NABÍZÍME:

  • Budeš mít možnost popustit uzdu své kreativitě! * Sdílení zkušeností a znalostí je pro nás důležité. Můžeš se spolehnout na lidi kolem sebe. * Je důležité držet krok, a tak se čas od času budeš muset ponořit i do studia nových technologií a postupů. U nás budeš mít dostatek prostoru na seberealizaci a rozvoj! * Mzdové ohodnocení odpovídající tvým znalostem a zkušenostem. Víme, že kvalitní lidi a dobré výkony je třeba ocenit. Zní to dobře? Tak neváhej, pošli nám svůj životopis nebo si piš o další informace.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Mgr. Daniela Vladařová

Telefon: 00420601567775

Kód: 125654

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.