IT Obchoďák - stávající klientela + produkt, co má smysl (45 - 90.000 Kč)

Hledáme obchodníka se zkušenostmi s prodejem softwaru či jiných IT služeb. Oproti ostatním Vám nabídneme široký kmen stávající klientů, unikátní produkt, který nemá na českém trhu téměř žádnou konkurenci, a navíc i zázemí firmy s opravdovou rodinnou atmosférou. Nakopněte svou kariéru s námi!

  • Těžiště Vaší práce bude spočívat v obchodní komunikaci cílené na naše stávající klienty – půjde tedy především o cross-sale a up-sale aktivity. * Náš software je určen primárně pro velké společnosti a státní či polo-státní organizace. Jde tedy jednoznačně od B2B obchod. * Budete hlavně budovat a prohlubovat vztahy s našimi stávajícími klienty, určitě byste ale neměli mít problém ani s akvizicí. * Hledáme někoho, kdo zároveň celou obchodní část našeho businessu zastřeší a bude nás v tomto směru dlouhodobě posouvat dál.

POŽADUJEME:

  • Zkušenosti s obchodem v oblasti IT – ideálně s prodejem SW či jiných IT služeb. * Měli byste zvládat komunikaci s vedoucími pracovníky a s manažery velkých společností. * Z brněnských kanceláří pracujeme pro klienty působící napříč Českou republikou. Oceníme tak řidičský průkaz, na druhou stranu se obejdete i bez angličtiny. * Hledáme ale především samostatného, motivovaného a proaktivního člověka se zkušenostmi s obchodem.

NABÍZÍME:

  • Největší přidanou hodnotou pro vás bude pravděpodobně velice úzká spolupráce a podpora od našeho stávajícího COO. Právě od toho budete většinu aktivit přebírat. * Zakládáme si na nefalšované rodinné atmosféře, zároveň ale poslední 2 roky procházíme procesem transformace a vy tak budete moci využít nové energie, které jsme v současnosti plní. * Navíc jsme pro vás připravili i „standardní“ benefity – od stravenek, přes pět týdnů dovolené až po příspěvky na pojištění či volný čas. * A samozřejmostí je, že vám vytvoříme vhodné podmínky pro práci – budete mít k dispozici podporu od vašich kolegů, služební automobil i veškerou techniku potřebnou k práci.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 00420720051997

Kód: 206714

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.