IT support - vhodné i pro absolventy! (35 - 45.000 Kč)

Máš vystudovanou školu se zaměřením na IT, nebo se rád zajímáš o techniku? Zde máš prostor ukázat, co ses naučil. Instalace, konfigurace a správa IT zařízení budou tvojí každodenní činností. Chceš pomáhat kolegům s jejich IT problémy? Podpora kolegů je zde taktéž velice důležitá. Naším klientem je prestižní mezinárodní firma, která se zaměřuje na digitalizaci výroby s MES systémy a dále na moderní údržbu výrobních zařízení. Aktuálně působí na trhu více než 15 let a má více než 1200 zaměstnanců po celém světě. Pokud chceš nastartovat svoji kariéru v IT na juniorské pozici za dohledu a podpory zkušených kolegů, tak hledáme v současné době právě Tebe! Šikovného pracovníka IT podpory.

  • Přímá podpora interních uživatelů. * Zajištění bezproblémového fungování IT infrastruktury a služeb. * Správa hardware/software a jeho evidence. * Instalace komponent HW a SW. * Zapojení do návrhu nových IT služeb. * Sdílená zodpovědnost za úspěšnou implementaci při zavádění nových služeb. * Analýza a řešení chybových stavů instalovaného vybavením. * Tvorba dokumentace a postupů instalace.

POŽADUJEME:

  • Znalost produktů MS Office. * Zkušenost s instalací Windows 10 a softwaru obecně. * Znalost Active Directory a Microsoft Windows Server. * Obecné technické znalosti (TCP/IP, sítě, tiskárny a další hardware) * Orientaci v audio/video technice. * Proaktivní přístup k práci. * Profesionální komunikaci v ústní i v písemné podobě. * Středně pokročilou znalost anglického jazyka.

NABÍZÍME:

  • Práci na mezinárodních projektech pro přední světové společnosti, např. Mercedes. * Zajímavé platové ohodnocení. * Po zapracování možný částečný home-office. * 25 dní dovolené. * Vzdělávací kurzy, školení, certifikace. * Individuální lekce angličtiny šité na míru. * Moderní pracovní prostředí mezinárodní softwarové společnosti v Brně. * Kids&Pet-friendly office.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contac se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 00420722902374

Kód: 65871

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro absolventy



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.