Java developer, který ví, co chce (130 - 190.000 Kč)

Ve vývoji už máte něco za sebou a v Javě se cítíte jako ryba ve vodě. Benefity jako home-office, sick-days a relaxační zóna jsou sice fajn, ale není to něco, co Vás dokáže zvednout ze židle. Víte, jestli chcete spolupracovat na pracovní poměr nebo ičo a máte k tomu své důvody. Víte totiž, co si za svou práci zasloužíte! Inzeráty, kde je spousta omáčky o tom, jak skvělý máme tým, že pracujeme agilně a že nám nebude vadit Váš pejsek v kanceláři, Vás už unavují a chcete jít rovnou k věci. Rozumím Vám. Chcete vědět, co budete dělat, co musíte umět a kolik za to dostanete.

  • Vývoj backendu rozsáhlých webových IS, které běží v cloudu (MS Azure) * Testování vlastního kódu (JUnit) * Příležitost podílet se na analýze a návrhu architektury

POŽADUJEME:

  • Prokazatelná komerční zkušenost s vývojem v Javě (5+ let) * Výborná znalost frameworku Spring (ideálně i Spring Cloud) * Nastavování webových služeb (REST)

NABÍZÍME:

  • Přímočaré jednání, opravdu férovou odměnu a flexibilní spolupráci na IČO nebo HPP * Možnost dále se rozvíjet (kurzy, školení) a dostatek prostoru pro Vaši práci * Všechny standardní benefity (dovolená navíc, sick days, notebook, telefon, …)

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Jakub Šrubař

Telefon: 00420725391785

Kód: 188426

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.