Junior Business Analytik - absolventy zaučíme (40 - 70.000 Kč)

Hledáme motivovaného absolventa vysoké školy oboru IT, který se připojí k našemu týmu jako Business analytik junior. Pokud máte zájem o práci v oblasti vývoje, dodávek a podpory informačních systémů a dalších produktů pro dopravu, energetiku a plynárenství, pak je tato pozice pro Vás. Nabízíme vám smlouvu na dobu neurčitou, což znamená stabilní pracovní vztah s možností dalšího rozvoje a růstu. Budete součástí profesionálního týmu, který se zaměřuje na rozvoj a dodávky inovativních informačních systémů.

  • Hlavním úkolem Business analytika juniora bude popisovat funkcionalitu určité části systému. * Vaše práce bude zahrnovat používání UML, zejména doménového modelu a popisu entit, a dále případů užití. * Výjimečně se může vyžadovat také tvorba procesního modelu. * Spolupracovat budete hlavně s projektovým týmem, dalšími analytiky a vývojem.

POŽADUJEME:

  • Absolvent vysoké školy v oboru IT či ekonomického, minimálně bakaláře * Znalost UML (Unified Modeling Language) a schopnost používat ho pro popis funkcionalit systému. * Zkušenost s enterprise architekturou a schopnost efektivně využívat její nástroje a metody. * Praktické znalosti SQL pro práci s databázemi a manipulaci s daty.

NABÍZÍME:

  • Příjemné pracovní prostředí, milý kolektiv profíků, kteří se Vám budou věnovat * Flexibilní pracovní doba * Podpora home office * Notebook, telefon * 5 týdnů dovolené * Příspěvek na stravování * Příspěvky zaměstnavatele na životní pojištění a penzijní připojištění * Angličtina na pracovišti, podpora sportovních aktvit - například firemního hokeje, jogy, či Vašeho vlasního výběru

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Kateřina Vybíhalová

Telefon: 00420720970919

Kód: 206040

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro absolventy



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.