Výzva: Lídr vývoje SW - přijměte ji! (80 - 100.000 Kč)

Jsme přední technologická společnost specializující se na telematiku v automobilovém průmyslu. Naším cílem je poskytovat sofistikovaná softwarová řešení pro sběr a analýzu dat z vozidel, která pomáhají zlepšovat bezpečnost, efektivitu a udržitelnost na silnicích.

  • Vedení a koordinace týmu vývojářů, zajištění kvality a dodržování projektových plánů. * Návrh a implementace softwarových funkcionalit a vylepšení pro telematické systémy. * Spolupráce s dalšími odděleními, včetně hardwarového vývoje, testování a projektového managementu. * Řízení vývojových cyklů, stanovování priorit a řešení technických výzev. * Sledování a implementace nových technologií a trendů v oblasti telematiky a automobilového průmyslu.

POŽADUJEME:

  • Minimálně 5 let zkušeností ve vývoji softwaru a zkušenosti s vedením týmu. * Zkušenosti s telematikou, sběrem dat z vozidel nebo s automobilovým průmyslem jsou výhodou. * Znalost agilních vývojových metodologií a schopnost pracovat v týmu. * Analytické myšlení a schopnost řešit technické problémy. * Silné znalosti programovacích jazyků, jako jsou Java nebo Python. * Schopnost navrhovat a implementovat sofistikované softwarové architektury.

NABÍZÍME:

  • Příležitost pracovat na inovativních projektech v oblasti telematiky a vývoje softwaru pro automobily. * Prostředí s moderními technologiemi a otevřenou pracovní kulturou. * Možnost profesního růstu a rozvoje svých dovedností. * Motivující finanční ohodnocení a benefity.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Petr Dvořák

Telefon: 00420720051969

Kód: 151942

Místo práce: Vsetín

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.