Operátor/operátorka výroby (29 000 – 43 000 Kč)

Otevřete s námi dveře příležitostem na současném trhu práce. Již více než 30 let pomáháme lidem najít jejich vysněnou práci a společnostem zaměstnance, které potřebují.


Pro našeho velice významného klienta, kterým je Česká zbrojovka a.s., hledáme pracovníky na více než sedm dělnických pozic, proto si vybere každý, kdo má chuť pracovat a nevadí mu vícesměnný pracovní režim (dvousměnný/třísměnný/nepřetržitý). Jedná se jak o pozice Strojní obsluha – lisování a ohýbání plechů, pískování kovových dílů v pískovacích boxech, obsluha popisovacího laseru, tak o CNC operátory.

Česká zbrojovka a.s je špičkovou strojírenskou společností, která se může chlubit vlastním R&D a IT oddělením. Je dlouhodobě nejdůležitějším českým výrobcem ručních palných zbraní a současně jednou z nejvýznamnějších zbrojních firem na světě.

Své výrobky vyváží do více než sta zemí celého světa a sehrává úlohu klíčového strategického partnera domácích ozbrojených a bezpečnostních složek.

Operátor/operátorka výroby (29 000 – 43 000 Kč)

Naše nabídka:

  • zázemí stabilní, moderní a inovativní společnosti
zaučení na danou pozici a další profesní a odborný rozvoj stravování s možností využití elektronických stravenek 5 dní dovolené nad rámec zákoníku práce, sick days, dohromady tedy 25 dní dovolené zajímavé mzdové hodnocení, po zaučení možný mzdový nárůst dle dovedností a výkonu, příplatky (přesčasy, odpolední, noční apod.) pozice vhodné pro muže i ženy mzda dle pozice a dovedností 29 000 – 43 000 Kč

!Nástup možný ihned nebo dle dohody!

Váš profil:

  • čistý trestný rejstřík
vzdělání ve strojírenském oboru výhodou manuální zručnost samostatnost, zodpovědnost a spolehlivost chuť pracovat na směny Vaše náplň práce:

Otevřených pozic máme opravdu hodně, proto si můžete vybrat zda Vám více vyhovuje obsluhování popisovacích laserů, montování podskupin, příprava a měření součástek, manipulace s výrobky u tavících pecí, obsluha strojů na lisování a ohýbání plechů nebo pískování kovových dílů v pískovacích boxech.

Kateřina Pánková

Brno 61200

Mobil: +420606043954

Email: k.pankova@trenkwalder.com

logo

Firma: Trenkwalder a.s.

Telefon: +420 724 902 405

Kód: a0tbI0000033CxNQAU

Místo práce: Uherský Brod

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici   na webu zaměstnavatele


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.