PHP Backend Developer | Hybridní režim (50 - 80.000 Kč)

Je Tvojí doménou backend? Baví Tě PHP? Pak jsi na správné adrese! Právě hledáme posily do backend týmu, který se zaměřuje na vývoj pokročilých aplikací. Můžeme Ti slíbit malý tým nadšenců, neformální atmosféru a možnost hybridní spolupráce. Můžeš si taky vybrat, jestli preferuješ pracovní poměr nebo spolupráci na IČO. Zní to pro Tebe zajímavě?

  • Vývoj backendu našich aplikací * Spolupráce s frontend týmem, testery a analytiky * Robustní a čistý kód * Příležitost podílet se na celém vývojovém cyklu

POŽADUJEME:

  • Máš prokazatelnou komerční praxi s vývojem * Skvěle si rozumíš s PHP * Máš zkušenosti s relačními databázemi * Výhodou (ne podmínkou) je SŠ/VŠ v oboru IT

NABÍZÍME:

  • Možnost spolupráce na pracovní poměr nebo IČO * Pružnou pracovní dobu a možnost pravidelné práce z domu * Sick Days, dotovanou MutliSport kartu a stravenky * Počítat můžeš i s občerstvením na pracovišti (káva, čaj, ovoce) * Možnost externích i interních školení a kurzů * Pokud to pro Tebe zní zajímavě, dej nám vědět!

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Tato pracovní pozice je také vhodná pro laravel, symfony, sodeigniter, yii, cakephp, phalcon, zend, laminas, fuelphp, slim, phpixie, doctrine, junior, medior, senior. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Jakub Šrubař

Telefon: 00420725391785

Kód: 206552

Místo práce: Opava

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr, práce z domu, nebo žl



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.