Přišel jste práci? Najdeme Vám nové zaměstnání v ELEKTRU! (35 - 70.000 Kč)

Hledáte stabilní společnost, u které se nemusíte bát a můžete se soustředit na svojí práci? Staňte se platným členem týmu a podílejte se na inovativních projektechrůzných odvětvích! Hledáme talentované a zapálené elektroinženýry, kteří se chtějí podílet na špičkových projektech a posouvat hranice nejen oboru ale i celé firmy!

  • Budete mít možnost pracovat na zajímavých a inovativních projektech v různých odvětvích, jako je energetika, námořní průmysl a další. * Čeká Vás profesní růst a rozvoj: Podpoříme vás v tom, abyste se stali odborníky ve svém oboru a dosáhli svého kariérního maxima. * Práce na různých fázích projektů: Od návrhu a vývoje, přes přípravu a testování, až po realizaci a implementaci. * Flexibilní možnosti práce: Můžete pracovat z kanceláře nebo cestovat za klienty po celé Evropě, záleží jen na vás. * A také přátelský a podporující kolektiv: Budete součástí dynamického a motivujícího týmu, kde se budete moci učit od zkušených kolegů.

POŽADUJEME:

  • VŠ vzdělání v oboru elektro, energotechinka nebo v obdobném směru. * Samostatnost ale i schopnost pracovat v týmu. * Angličtina na pokročilé úrovni. (psaná i mluvená forma)

NABÍZÍME:

Za odměnu Vám dáme: * Nadstandardní platové ohodnocení s každoroční revizí mezd * Bonusy a benefity, jako jsou stravenky, příspěvky na pojištění atp. * Možnost profesního růstu a rozvoje * Práci na HPP * Flexibilní pracovní doba

Pokud jste elektroinženýr s chutí do práce a zájmem o nové technologie, pak se nám neváhejte ozvat! Těším se na Vaše reakce! Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Klára Gazdíková

Telefon: 00420602132306

Kód: 199506

Místo práce: Ostrava-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.