React developer Ostrava a okolí! (60 - 85.000 Kč)

Hledáme talentované jedince, kteří chtějí získat novou pracovní příležitost a spojit svou kariéru s renomovanou mezinárodní společností. V tuto chvíli hledáme vášnivé fullstack vývojáře, kteří mají v rukávu skvělé dovednosti v React a C#.

  • Spolupracujte na fascinujících mezinárodních projektech ve skupinách o velikosti 2-5 lidí. *Využijte své dovednosti ve frameworku React – ale bez jakýchkoli náznaků starých technologií! *Vytvářejte moderní HTML/CSS webové aplikace a pracujte s inovativními DevExpress komponenty. *Prokažte své mistrovství v programovacím jazyce C# a vytvářejte efektivní Rest API rozhraní.

POŽADUJEME:

  • Ovládat tvorbu moderních webových aplikací pomocí Reactu a zároveň vládat jazyk C#. *Mluvit anglicky na komunikační úrovni. *Rozumět kódování v HTML/CSS. *Být týmový hráč, ale zároveň si umět poradit s individuálním vývojem.

NABÍZÍME:

  • Možnost flexibilní pracovní doby. *25 dní dovolené pro vaši pohodu. *Pravidelné tajemství – revize mezd. *Home Office s finančním příspěvkem. *MultiSport karta pro aktivní odpočinek. *Možnost učit se – interní/externí kurzy, jazykové lekce a tajné konference. *Stravenkový paušál, který se na první pohled nezdá, ale užitečný je. *Penzijní připojištění – získáte více, než na co byste čekali. *Tajný program podpory rodičů – více času s dětmi, placená rodičovská dovolená a rodičovský bonus. *Možnost dalšího kariérního růstu – nejen v ČR, ale po celém světě.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 00420722902374

Kód: 191599

Místo práce: Ostrava-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.