Senior RTL Design Engineer pro ASIC a jejich subsystémy (95 - 105.000 Kč)

Máte vášeň pro digitální návrh a RTL? Přidejte se k nám jako expert na ASIC Design a podílejte se na inovativních projektech!

  • Zodpovědnost za tvorbu a vypracování podrobných specifikací převážně pro ASIC. * Definování technických a funkčních požadavků. * Příprava a implementace testbenchů a testovacích scénářů. * Vytváření a optimalizace digitálních návrhů. * Verifikace a testování funkčnosti a spolehlivosti digitálních subsystémů.

POŽADUJEME:

  • Zkušenosti v oblasti digitálního návrhu a verifikace. * Schopnost plynule komunikovat v angličtině – mezinárodní tým. * Znalost skriptovacích jazyků (ideálně Python). * Zkušenost s Verilog/SystemVerilog nebo VHDL. * Znalost základů digitálního návrhu.

NABÍZÍME:

  • časová flexibilita a individuální přístup * práce v moderním prostředí vývojových laboratoří * nadstandartní počet dnů dovolené * stravenkový paušál více jak 1500 Kč do výplaty

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Kateřina Kočková

Telefon: 00420602335781

Kód: 206404

Místo práce: Hlavní město Praha

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.