SERVISNÍ TECHNIK s AJ - občasné výjezdy do zahraničí (až 50.000 Kč)

Baví vás moderní technologie? Rád poznáváte a cestujete, zároveň ale nechcete být neustále na cestách? Jste samostatný a zároveň technický typ? Aktuálně posilujeme naše řady, zajistíme zaučení, veškeré nezbytnosti k výkonu práce a hlavně se budete cítit u nás jako součást větší rodiny. Ozvěte se!

  • instalace nových moderních strojů u zákazníků * diagnostika poruch a zajištění následné nápravy * školení obsluhy, komunikace se zákazníky * spolupráce na vývoji a testování v terénu * když nebudete v terénu, budete pracovat v příjemném prostředí s nápomocnými kolegy * servisní výjezdy mohou být po celém světě (můžete se podívat do Ameriky, Asie, po celé Evropě, atd.)

POŽADUJEME:

  • SOU/SŠ technického zaměření * praxe jako elektromechanik/mechanik/mechatronik min. 1 rok * vyhláška 50/NV 194 výhodou * AJ komunikativní (slovem i písmem - se zákazníky, dodavateli, atd.) * ŘP sk. B - aktivní řidič

NABÍZÍME:

  • navíc měsíční odměny a zajímavé diety v případě cestování * zaučení zkušenými kolegy * pracovat budete jak v moderním zázemí naší společnosti, tak s veškerým komfortem na cestách * 5 týdnů dovolené * pracovní smlouva na dobu neurčitou * různé příspěvky (volnočasové, pojištění,...) * a další...

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD nebo PDF. Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Barbora Chaloupková

Telefon: 00420725428073

Kód: 203589

Místo práce: Svitavy

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.