Specialista technické podpory (35 - 45.000 Kč)

Pro oblast technické podpory a helpdesku specializující se na informační systémy pro řízení a digitalizaci průmyslových podniků zaměřených na využití moderních high-tech technologií hledáme sympaťáka do týmu!

  • Zajišťování a provádění uživatelských instalací software, jejich aktualizace, nastavení a správu licencí. * Poskytování podpory uživatelům a pomoc při řešení problémů s funkčností programů. * Hledání vhodných postupů a řešení na základě jednání s uživateli. * Podílení se na úpravě šablon dokumentů a vytváření katalogových prvků. * Zajišťování základní správy databází a datových základen těchto programů. * Provádění základní správy serverů potřebných pro činnost programů.

POŽADUJEME:

  • SŠ nebo VŠ – absolvent oboru se zaměřením na informační technologie. * Zkušenost s administrací projekčních programů. * Znalost anglického jazyka. * Schopnost a ochota učit se k dalšímu sebevzdělávání. * Pracovitost a aktivní přístup k řešení problémů. * Zkušenosti se servisní podporou moderních informačních technologií. * Zkušenosti s testováním a nasazováním softwarových aplikací. * Znalosti jazyka SQL a programování aplikací. * Znalosti v oblasti HW, elektroniky, elektrotechniky a architektury HW systémů.

NABÍZÍME:

  • Zajímavé platové ohodnocení. * Přátelský pracovní kolektiv (teambuildingy, deskovky, ...). * Práci s nejmodernějšími technologiemi (chytré telefony, hodinky, brýle, rozšířená virtuální realita, umělá inteligence, Cloud). * Práci na mezinárodních projektech pro přední světové společnosti, např. Mercedes. * Po zapracování možný částečný home-office. * 25 dní dovolené. * Vzdělávací kurzy, školení, certifikace. * Individuální lekce angličtiny šité na míru. * Příspěvek na penzijní připojištění po prvním roce zaměstnání. * Moderní pracovní prostředí mezinárodní softwarové společnosti.

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contac se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Hong Nhung Tranová

Telefon: 00420722902374

Kód: 65873

Místo práce: Brno-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr

Poznámka: vhodné pro absolventy



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.