SW Developer ze Vsetína - C#, C++, RUST, SQL nebo Python (45 - 70.000 Kč)

Nejkrásnější kanceláře ve Vsetíně, možnost homeoffice, mezinárodní projekty a spolupráce s jedničkami z oboru. To vše vás u nás čeká.

Pro náš nejnovější projekt (z oblasti mikroskopie) právě skládáme tým.

POŽADUJEME:

  • Pokud máte alespoň roční praxi ve vývoji s některým z těchto jazyků: C++, C, Node.js, Rust nebo SQL, nezapomeňte nám poslat životopis. * A protože jsou naše týmy mezinárodní, hodit se bude i znalost angličitny (jestli potřebujete rozmluvit, nemějte strach, máme jazykové kurzy zdarma).

NABÍZÍME:

Pokud jsme vás zaujali, bylo by super zmínit, že: * máme v týmu velmi neformální atmosféru * kariérní a profesní růst * pravidelné revize mzdy * 5 týdnů dovolené + sickdays * podíly z HV * jogu a masáže in house * akce pro rodiny s dětmi * i klasické benefity jako stravenky nebo mobil a notebook

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Mgr. Daniela Vladařová

Telefon: 00420601567775

Kód: 189334

Místo práce: Vsetín

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.