SW pro energetický management – Energetik WANTED! (45 - 60.000 Kč)

Jsme součástí silné skupiny působící na českém energetickém trhu a snažíme se být tahouny digitalizace celého oboru. Náš software pro energetický management už umí predikovat ceny energií, hlídat, vyhodnocovat nebo i plánovat spotřebu, a dokonce si poradí i s komunitní energetikou. Právě teď hledáme energetika, který bude průvodcem po technické stránce pro naše klienty. Pojďte s námi budovat budoucnost technologií v energetice!

  • Hledáme energetika se zkušenostmi. * Očekáváme dobré technické znalosti energetiky a zároveň i schopnost podělit se o ně. * Nebráníme se ani šikovnému absolventovi. Potřebujeme však někoho, kdo se rychle zapojí do běžného fungování firmy. * Měli byste být v podstatě konzultantem, který naše klienty zaškolí po technické stránce. * Jsme česká firma, obejdete se tak bez angličtiny.

POŽADUJEME:

  • Vaším hlavním úkolem bude podpora a školení klientů v rámci naší aplikace. * V žádném případě se nejedná o obchod. Jde o technickou pozici, kde se komunikaci ale nevyhnete. * Občas se s naším softwarem dostanete na veletrh nebo do větších firem, kde byste měli zvládnout odprezentovat technickou stránku věci.

NABÍZÍME:

  • 5 týdnů dovolené * Stravenky * Individuální budget na vzdělávání a profesní růst * Flexibilní pracovní dobu * Možnost občasné práce z home-office a zázemí krásných kanceláří v Opavě * Příspěvky na pojištění, firemní akce a mnoho dalšího…

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Pavel Fiala

Telefon: 00420720051997

Kód: 206639

Místo práce: Opava

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.