Vedoucí oddělení Kontaktní místo pro bydlení a sociální pomoc

Magistrát města Jablonec nad Nisou
www.mestojablonec.cz


Tajemník Magistrátu města Jablonec nad Nisou vyhlašuje výběrové řízení na pozici VEDOUCÍ ODDĚLENÍ KONTAKTNÍ MÍSTO PRO BYDLENÍ A SOCIÁLNÍ VÝPOMOC ODBORU KANCELÁŘ TAJEMNÍKA

10. platová třída

Kvalifikační předpoklady: orientace v sociální oblasti; příp. právu – výhodou; dobrá orientace v prostředí výkonu státní správy nebo samosprávy výhodou; výborné organizační, komunikační a vyjednávací schopnosti, aktivní přístup k řešení problémů, vysoká výkonnost, empatie; flexibilita, loajalita, samostatnost a zodpovědnost; uživatelská znalost práce s PC (Word, Excel, internet); dobrá orientace v právním řádu České republiky a právu Evropské unie; znalost práce s automatizovanými systémy právních informací; čeština psaná i mluvená podmínkou; řidičské oprávnění skupiny „B“.

Popis vykonávané práce: Budete vést menší tým pracovníků, který bude poskytovat poradenství klientům v oblasti bydlení, zaměstnanosti a dluhů. Budete zodpovídat za realizaci supervizí a vzdělávání svých kolegů. Vaše oddělení bude realizovat přímou práci s klienty často také v terénu. Hlavní činností oddělení bude především řešení problematiky v oblasti bydlení. Budete se podílet na formování podmínek bydlení v městských bytech. Oddělení bude vyřizovat veškeré žádosti o městský byt a pomáhat klientům při řešení problematiky bydlení i v soukromých domech. Bude klientům pomáhat řešit dluhovou problematiku a ve spolupráci s Oddělením organizace a personálu veřejných prací zlepšovat situaci klientů v oblasti zaměstnávání. Bude řešit problémy spojené s diskriminací a zajišťovat rozvoj participativních metod práce. Součástí Vaší práce bude také rozvoj spolupráce s návaznou sociální sítí ve městě, vzájemné propojování činností a koordinace spolupráce. Dále se bude jednat o spolupráci s Agenturou pro sociální začleňování a odpovědnost za realizaci Plánu sociálního začleňování města.

Nabízíme: perspektivní zaměstnání; odpovídající platové podmínky a zaměstnanecké výhody dané kolektivní smlouvou (příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, šest dní sociálně zdravotního volna), pružnou pracovní dobu, 200 hodin dovolené; možnost získání obecního bytu.

Pracovní poměr: na dobu určitou do 31.12.2027 s možností prodloužení a s nástupem ihned, popř. dle vzájemné dohody.

Přihlášky do 7. října 2024 do 11 hod.

Úplné znění inzerátu vč. dalších pokynů najdete na www.mestojablonec.cz, Magistrát, Volná místa.

logo

Firma: Statutární město Jablonec nad Nisou

Kontakt: Zdeňka KRAUSOVÁ
Mírové náměstí 3100/19
466 01 Jablonec nad Nisou

Telefon: 483357172

Místo práce: Jablonec nad Nisou

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.