Zkušený projektant v oblasti elektrotechniky (50 - 75.000 Kč)

Chcete být součástí stabilní mezinárodní společnosti, jejíchž produkty patří mezi celosvětovou špičku? Hledáme týmového hráče, který dovede vzít zodpovědnost i do vlastích rukou. Příležitost dostanou uchazeči, kteří mají odborné zkušenosti v oblasti projektování elektrických zařízení a jsou schopni aktivně komunikovat v anglickém nebo německém jazyce se zahraničními kolegy.

  • Projektování elektrických zařízení v SW pro technické kreslení schémat * Navrhování rozváděčových a svorkovnicových skříní včetně výpočtů * Provádění základních úkonů v systému SAP (zejména objednávání materiálu) * Komunikace se zahraničními kolegy v anglickém nebo německém jazyce * Zaškolení probíhající na zahraniční pobočce * Potřeba příležitostně vyrazit na služební cestu (kick-off meeting)

POŽADUJEME:

  • SŠ/VŠ ideálně v oboru elektrotechnika, mechatronika apod. * Zkušenosti v oblasti projektování elektrických zařízení * Pokročilé znalosti některého SW pro technické kreslení schémat (například: AutoCad, EPLAN apod.) * Cizí jazyk - AJ pro komunikaci s kolegy (NJ výhodou) * Být týmový hráč, který dovede vzít zodpovědnost i do vlastích rukou * Ochota k občasným služebním cestám do zahraničí * Výhodou - základní znalost programu SAP

NABÍZÍME:

  • Smlouva na dobu neurčitou * Pružná pracovní doba s možností Home Office (2-3 dny/týden) * 5 týdnů dovolené * Zajímavé bonusy vyplácené čtvrtletně a ročně * Příspěvek na stravování * Příspěvek na penzijní připojištění ve výši až 1.000 Kč/měsíc * Velkorysá podpora vzdělávacích kurzů, sportu, kultury a mnoha jiných volnočasových aktivit * Možnost parkování soukromých vozidel a kol * A tímto balíček benefitů nekončí

Zaujala Vás tato pracovní nabídka? Neváhejte a zašlete svůj profesní životopis ve formátu MS WORD (ideálně .docx). Pokud jste již u nás absolvoval/a pohovor, můžete kontaktovat přímo svého konzultanta. Uchazeče, kteří postoupí do užšího kola, budeme kontaktovat obratem. Ostatní uchazeče budeme kontaktovat v případě, že pro ně nalezneme jinou vhodnou pracovní nabídku. Tuto pozici může také vykonávat elektroprojektant, elektrokonstruktér, design engineer se znalostí autocad, eplan, sap, proficad, liniová schémata. Jobs Contact Personal, s.r.o. se sídlem v Brně, Křenová 531/69a, IČ:17181879 (dále jen Jobs Contact) bude Vaše osobní údaje (životopis, případně další materiály) zpracovávat v souladu se Zákonem o ochraně osobních údajů 110/2019 Sb. a v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (EU) 2016/679, a to výhradně za účelem prezentace potenciálním zaměstnavatelům a zprostředkování zaměstnání. Jobs Contact je pracovní agentura s platným povolením Generálního ředitelství Úřadu práce ČR a osobní údaje může v souladu s účelem poskytnout třetím stranám. Tým Jobs Contact se těší na spolupráci s Vámi!

logo

Firma: Jobs Contact Personal, s.r.o.

Kontakt: Petr Koláčný

Telefon: 00420725439318

Kód: 202924

Místo práce: Plzeň-město

Typ úvazku: hlavní pracovní poměr



Reagovat na tuto pozici


Práce | Brigády | Moje.kariéra | O nás | Kontakt | Zaměstnavatelé

Obchodní podmínky | Ochrana osobních údajů

©2024 KARIERA.CZ s.r.o.